De danske A-cat sejlere var 1 point fra at indtage hele podiet til Catamaran Cup 2019!!!

De danske A-cat sejlere var 1 point fra at indtage hele podiet til Catamaran Cup 2019!!!

I weekenden var der 17 A-cats på vandet til Catamaran Cup 2019 i Glücksburg (Flensborg Fjord). Lars Schrøder fra Middelfart Sejlklub vandt Catamaran Cup med 2 point ned til Peter Boldsen fra Kaløvig på andenpladsen. Bronze gik til Alex Meister kun 1 point foran danske Thomas Paasch. Derved kunne de danske sejlere næsten ikke have været tættere på deres interne mål om at vise tyskerne “hvor skabet skal stå”.

Og det med det ene point fra et rent dansk podie var endda (desværre) en gentagelse af 2018 hvor Lars vandt, Thomas blev nr. 2, Alex nr. 3 og Christian Nygaard nr. 4 igen kun et point efter Alex. Så næste år skal det være!

Sejladserne bød i øvrigt på meget vanskelige forhold fra først til sidst. Lørdag med let vind i tre sejladser. Søndag havde vi lidt mere vind og i sidste sejlads kunne det med frisk vind og fladt vand havde været perfekte forhold til foiling, men som Lars efterfølgende skrev på facebook “… cool stævne, tang er bedre brugt i sushi..”. Og T-ror med torpedo er vitterligt også det perfekte redskab til at rydde en hel fjord for tang.

Ud af de 17 deltagere var der mødt 6 fra Danmark op. På F18 banen fik den danske båd Jan Hedmann / Penelope WYON en 2. plads.

Så stort tillykke til 3 de danske podiepladser og godt sejlet Danmark!

Back to Top